• Kleine zaal De Meerse

  270 personen

 • Podiumzaal Pier K

  155 peronen

 • Auditorium Pier K

  50 personen

 • Grote zaal De Meerse

  520 personen

Neem contact op

Workshops

Wil je een bijeenkomst combineren met een aantal workshops? Het kan in Het Cultuurgebouw! Zo beleven de gasten een inspirerende dag.

Hieronder vind je een greep uit onze workshops die we kunnen aanbieden tijdens de bijeenkomst.

Dirigeren – Leiderschap

Het leiden van een bedrijf, organisatie of klas wordt vaak vergeleken met het dirigeren van een orkest. Tijdens deze workshop wordt deze metafoor behandeld vanuit de visie van de dirigent. Overeenkomsten met het leiden van een bedrijf, organisatie of klas of een willekeurige groep mensen passeren de revue en zijn wellicht een inspiratiebron voor uw eigen werkomgeving.
“Dirigeren is als een vogel in de hand houden. Als je hem te stevig vasthoudt, vliegt hij niet. Maar als je hem te veel vrijheid geeft, vliegt hij weg.”

Theaterimprovisatie – Inspiratie

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met de basis van improviseren. Veel lachen en vanuit het niets iets moois laten ontstaan. Met oefeningen en spelvormen. De ontdekking van hoe leuk en inspirerend improviseren kan zijn.

De Nachtwacht van Rembrandt – Creativiteit

Een leerzame workshop over bekende schilders en hun werk, uit de tijd van Rembrandt. Je wordt leerling in de ‘Teekenschool’ en leert o.a. veel over portrettekenen en houtskool. Een workshop die ook leidt tot een bijzonder groepsportret van jouw team; een blijvende herinnering.

Architectuur – Processen

Ontwerpen is een inspirerend proces. De ruimtelijke leefomgeving ontstaat niet zomaar. Achter prachtige, indrukwekkende of juist weerzinwekkende architectuur gaat een verhaal schuil. Een workshop uitgaande van het ontwerpproces dat een architect of vormgever doorloopt. Aan bod komen onderzoek en beschouwing, conceptvorming, ontwerpvertaling en uitwerking van een plan.

Workshops op maat

Andere wensen of ideeën voor een workshop? Wij denken graag met je mee om te kijken of we hier invulling aan kunnen geven!

Maak gerust een vrijblijvende afspraak voor een kennismaking of advies op maat, door het contactformulier onderaan deze pagina in te vullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op! Of  bel direct naar 023 – 556 37 12.

Opmerking (optioneel)

* dit zijn verplichte velden

Wij respecteren de privacy van onze klanten en bezoekers en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. In onze Privacyverklaring staat hoe wij dit doen.