• Het Kabinet Het Oude Raadhuis

  35 personen

 • Café Het Oude Raadhuis

  100 personen

 • Theaterzaal Het Oude Raadhuis

  100 personen

 • Duyckercafé

  130 personen

 • Jan Gras Foyer De Meerse

  200 personen

 • Beneden Foyer De Meerse

  350 personen

Neem contact op

Trouwen

Ga je binnenkort trouwen? Het Oude Raadhuis is dé trouwlocatie in Haarlemmermeer. Middenin het hart van Haarlemmermeer staat het prachtige Oude Raadhuis, een historisch pand met allure. Dé ultieme plek om het ja-woord te geven.

Wil je in de spotlights op het podium van de theaterzaal (100 zitplaatsen) of kies je liever voor een intieme bijeenkomst in het kabinet (25-30 plaatsen)? Trouwen in Het Oude Raadhuis betekent dat de locatie exclusief voor jullie en jullie gasten wordt gereserveerd. Na afloop van de ceremonie zijn er tal van mogelijkheden in het café. Wat dacht je van een toast met prosecco en à la carte hapjes? Of toch liever koffie met bruidstaart? Het kan allemaal! We denken graag met je mee om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Het Oude Raadhuis is een officiële trouwlocatie.

Liever ergens anders trouwen, maar bij ons het feest, borrel of diner organiseren? Dat kan natuurlijk ook! Wij hebben diverse zalen voor verschillende groepsgroottes beschikbaar voor het organiseren van een geweldig feest.

Maak gerust een vrijblijvende afspraak voor een kennismaking of advies op maat, door het contactformulier onderaan deze pagina in te vullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op! Of  bel direct naar 023 – 556 37 12.

* Het Oude Raadhuis is een officiële trouwlocatie

Opmerking (optioneel)

* dit zijn verplichte velden

Wij respecteren de privacy van onze klanten en bezoekers en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. In onze Privacyverklaring staat hoe wij dit doen.