• Grote zaal Duycker

  750 personen

 • Kleine zaal Duycker

  350 personen

 • Duyckercafé

  130 personen

 • Jan Gras Foyer De Meerse

  200 personen

 • Beneden Foyer De Meerse

  350 personen

Neem contact op

Feesten – zakelijk en privé

Een (bedrijfs)feest organiseren? Wij denken graag met je mee!

Ontvang je gasten in de culturele ambiance van Het Cultuurgebouw. De beide zalen van Poppodium Duycker zijn bij uitstek geschikt voor het organiseren van een feest. Zo ook de kleine zaal van Schouwburg De Meerse. Wanneer de tribune is ingeschoven ontstaat er een zee van ruimte, waar je met 400 personen kunt feesten. Indien gewenst, kleden wij de zaal aan in stijl van een door jou gekozen thema.

Ook voor een verjaardagsfeest, huwelijksfeest of gewoon een gezellige borrel met vrienden kun je bij ons terecht! Het Duyckercafé is een gezellige plek om een feestje te organiseren. Of wat dacht je van het prachtige Oude Raadhuis, dat ook over een gezellig café beschikt.

Nieuw: Skate Disco voor kinderen en Rollerdisco voor volwassenen!

Wat dacht je van een supercool kinderfeestje tijdens de Skate Disco? De avondeditie is ook top voor groepen en bedrijven.

Maak gerust een vrijblijvende afspraak voor een kennismaking of advies op maat, door het contactformulier onderaan deze pagina in te vullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op! Of  bel direct naar 023 – 556 37 12.

Wij hebben een samenwerking met Allesvoorpromotie voor locaties! voor eventbranding. Bekijk het eventbranding document van Allesvoorpromotie.

Opmerking (optioneel)

* dit zijn verplichte velden

Wij respecteren de privacy van onze klanten en bezoekers en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. In onze Privacyverklaring staat hoe wij dit doen.