• Grote zaal De Meerse

  520 personen

 • Kleine zaal De Meerse

  270 personen

 • Grote zaal Duycker

  750 personen

 • Kleine zaal Duycker

  350 personen

 • Jan Gras Foyer De Meerse

  200 personen

Neem contact op

Culturele verhuur

Voor elk cultureel evenement of congres een geschikte plek in Het Cultuurgebouw.

Met jouw amateurgezelschap in een echt theater optreden? Dat kan! Vanwege de interessante tarieven voor amateurgezelschappen uit Haarlemmermeer, heeft al menig amateurgezelschap staan schitteren op de podia van onze theaterzalen. Kies je voor de grote theaterzaal van Schouwburg De Meerse met de luxe rode fluwelen stoelen waar 520 personen naar de voorstelling kunnen komen kijken of voor de kleine zaal waar 270 personen op de tribune kunnen plaatsnemen? Zijn deze zalen te groot voor jouw voorstelling, dan is er nog onze kleine theaterzaal in Het Oude Raadhuis, waar 100 personen kunnen genieten van het optreden. Een sfeervol en intiem theater in het hart van Haarlemmermeer.

Maak gerust een vrijblijvende afspraak voor een kennismaking of advies op maat, door het contactformulier onderaan deze pagina in te vullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op! Of  bel direct naar 023 – 556 37 12.

Opmerking (optioneel)

* dit zijn verplichte velden

Wij respecteren de privacy van onze klanten en bezoekers en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. In onze Privacyverklaring staat hoe wij dit doen.