Neem contact op

Uw evenement in Het Cultuurgebouw

In Hoofddorp staat sinds 2011 Het Cultuurgebouw; de spraakmakende en dynamische culturele ontmoetingsplek aan het Raadhuisplein waar de beleving van de bezoeker centraal staat. In Het Cultuurgebouw zijn vijf culturele organisaties met elkaar verbonden: De Meerse, Pier K, de Bibliotheek Haarlemmermeer, Poppodium Duycker en Podium voor Architectuur.

  • Diverse multifunctionele ruimtes, met een capaciteit van 10 tot 700 personen, onder één dak
  • Centrale ligging nabij Schiphol en Amsterdam
  • Zeer goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Professionele technische faciliteiten
  • Diverse catering mogelijkheden

Bekijk de brochure en de diverse plattegronden van Het Cultuurgebouw: Brochure Zakelijke Markt, Plattegrond Begane grond en eerste verdieping Het Cultuurgebouw, Plattegrond Grote Zaal De MeersePlattegrond Kleine Zaal De MeersePlattegrond Zalen Duycker, Plattegrond Podiumzaal Pier K. Door middel van Google Street View kun je online door Het Cultuurgebouw en Het Oude Raadhuis wandelen. Bekijk de 360 graden foto’s van Het Cultuurgebouw en Het Oude Raadhuis.

Voor vragen of een vrijblijvende offerte zijn wij te bereiken op 023- 556 3712 en verhuur@hetcultuurgebouw.nl

Neem contact op

Opmerking (optioneel)

* dit zijn verplichte velden

Wij respecteren de privacy van onze klanten en bezoekers en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. In onze Privacyverklaring staat hoe wij dit doen.