Neem contact op

Uw evenement in Het Cultuurgebouw

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, congres, seminar, bedrijfsevenement of workshop; bij Het Cultuurgebouw bent u aan het juiste adres. Met de sfeervolle uitstraling van onze theater- en concertzalen en faciliteiten zorgen wij samen met u voor een succesvol evenement.
Het Cultuurgebouw is de spraakmakende en bijzondere ontmoetingsplek in het hart van Haarlemmermeer. In het gebouw zijn Schouwburg De Meerse, Bibliotheek Haarlemmermeer, Podium Duycker, Pier K – centrum voor kunst en cultuur –, Podium voor Architectuur en Duyckercafé met elkaar verbonden. Samen goed voor meer dan 20 verschillende en inspirerende ruimtes.

  • Diverse multifunctionele ruimtes, met een capaciteit van 10 tot 700 personen, onder één dak
  • Centrale ligging nabij Schiphol en Amsterdam
  • Zeer goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Professionele technische faciliteiten
  • Diverse catering mogelijkheden

Bekijk de brochure en de diverse plattegronden van Het Cultuurgebouw: Brochure Zakelijke Markt, Plattegrond Begane grond en eerste verdieping Het Cultuurgebouw, Plattegrond Grote Zaal De MeersePlattegrond Kleine Zaal De MeersePlattegrond Zalen Duycker, Plattegrond Podiumzaal Pier K. Door middel van Google Street View kun je online door Het Cultuurgebouw en Het Oude Raadhuis wandelen. Bekijk de 360 graden foto’s van Het Cultuurgebouw en Het Oude Raadhuis.

Indien gewenst, kunnen wij opstellingen met 1,5 meter afstand op een prettige manier realiseren. Dit is de grote zaal van Duycker in diverse opstellingen:

Voor vragen of een vrijblijvende offerte zijn wij te bereiken op 023- 556 3712 en verhuur@hetcultuurgebouw.nl

Neem contact op

Opmerking (optioneel)

* dit zijn verplichte velden

Wij respecteren de privacy van onze klanten en bezoekers en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. In onze Privacyverklaring staat hoe wij dit doen.