Cookies

Wij maken gebruik van cookies om je websitebezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

ok, prima!
nee, bedankt

Word partner van Het Cultuurgebouw!

Het Cultuurgebouw is een inspirerende plek voor beleving, ontmoeting, verbinding en ontwikkeling. Het is een ondernemende organisatie die bruist van de plannen en ambities om Haarlemmermeer te inspireren en te verrijken. Om die reden hechten wij grote waarde aan een nauwe samenwerking met bedrijfsleven, fondsen en particulieren.

Dankzij onze betrokken partners en relaties realiseren wij bijzondere projecten van hoge kwaliteit voor een brede doelgroep én voor specifieke aandachtsgebieden of domeinen.

Sponsoren van Het Cultuurgebouw

Als bedrijf kun je Het Cultuurgebouw op verschillende manieren steunen. Dit loopt uiteen van meerjarige samenwerkingen tot het mede mogelijk maken van projecten en evenementen. Wij streven daarbij naar maatwerk, zodat een partnerschap met Het Cultuurgebouw past bij de wensen van je organisatie en wij elkaar wederzijds versterken. Uiteraard beschikt Het Cultuurgebouw over de ANBI-status, zodat partnerschap ook fiscaal aantrekkelijk is. Wij vertellen je daar graag meer over!

“Bij ondernemen op het vlak van cultuur volgt de business vanzelf” – Gerco Tolsma, regio directeur MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol

Partnerschap op maat

Mede dankzij jouw steun kunnen wij een plek zijn voor iedereen die zich wil laten verwonderen, inspireren en ontwikkelen. Wij wisselen dan ook graag persoonlijk met jou van gedachten over de mogelijkheden en de verschillende vormen van samenwerking. Je kunt hiervoor vrijblijvend contact met ons opnemen via: (023) 556 37 00 of partnervan@hetcultuurgebouw.nl.


Het Cultuurgebouw: ook voor al jouw evenementen

Heb je weleens aan Het Cultuurgebouw gedacht voor een congres, bedrijfsfeest of evenement? Bekijk onze verhuurmogelijkheden!