Openingstijden

Openingstijden van de Informatie en Tickets balie

De Informatie en Tickets balie is gevestigd in de Passage van Het Cultuurgebouw en is gedurende de openingstijden ook telefonisch te bereiken via 023 – 55 63 700 en per e-mail via info@hetcultuurgebouw.nl.

Aangepaste openingstijden feestdagen

  • In het Hemelvaartweekend zijn wij op donderdag 26 mei gesloten. Vrijdag 27 mei zijn wij bereikbaar tot 17.00 uur en zaterdag 28 mei tot 13.00 uur. Bij voorstellingen dit weekend zijn wij een uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig en telefonisch bereikbaar.
  • Wij zijn gesloten tijdens Pinksteren op zondag 5 juni 2022 en maandag 6 juni
  • Tijdens de zomervakantie (maandag 18 juli t/m zondag 28 augustus) zijn wij op aangepaste tijden aanwezig en telefonisch bereikbaar :
    • De eerste week en laatste week van de zomervakantie bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag gesloten.
    • In de middelste vier weken zijn wij bereikbaar tot 13.00 uur.

Reguliere openingstijden 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 19.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 13.00 uur.

Op feestdagen is de Informatie en Tickets balie gesloten.

Bij voorstellingen zijn wij een uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig en telefonisch bereikbaar.

Uitsluitend betalen met pin in Het Cultuurgebouw

Het Cultuurgebouw en haar dependances accepteren geen contant geld en je kunt alleen nog betalen met een pinpas of credit card.

Dit zal voor sommige bezoekers even wennen zijn. Graag informeren we je waarom we alleen nog pinbetalingen accepteren. Een belangrijke reden is de veiligheid. Zonder contant geld zijn we minder interessant voor een mogelijke overval. De bankkosten voor het werken met contant geld nemen bovendien toe, en de contante betalingen nemen af. We merken dat steeds meer mensen online hun tickets kopen. Dat gaat sneller. Zowel voor de klant, als voor ons.

Je kunt zowel gewoon pinnen, als contactloos betalen.

Hier alleen pinnen