Bekijk onze laatste update over de Coronamaatregelen.

Het Cultuurgebouw en het coronavirus

Update 12 januari 2021:  Het Cultuurgebouw gesloten tot en met 9 februari 2021

Naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 12 januari jl. blijven Het Cultuurgebouw en alle dependances helaas gesloten t/m 9 februari 2021. Hieronder vind je meer informatie per instellingen.

Wat betekent dat per instelling? 

Pier K:

Pier K Hoofddorp, Pier K Nieuw-Vennep, Filmhuis Pier K Nieuw-Vennep en in de verschillende buurthuizen zijn gesloten t/m 9 februari 2021.
Hou de website van Pier K in de gaten voor meer informatie.

Bibliotheek Haarlemmermeer:

Alle vestigingen van de Bibliotheek Haarlemmermeer (Hoofddorp-centrale, Hoofddorp-Floriande, Nieuw-Vennep, Badhoevedorp en Zwanenburg) zijn gesloten t/m 9 februari 2021. De AfhaalBieb, voor het afhalen en terugbrengen van boeken, is wél geopend. Binnenkort volgt hier meer informatie over op onder andere de website van de bibliotheek.

Duycker en Duyckercafé:
Duycker en Duyckercafé zijn per direct gesloten t/m 9 februari 2021. In de agenda van Duycker lees je z.s.m. wat dat betekent voor het geplande programma. Ticketkopers worden per e-mail op de hoogte gesteld over wijzigingen.

De Meerse, Galerie De Meerse en Het Oude Raadhuis:

De Meerse en Het Oude Raadhuis zijn per direct gesloten t/m 9 februari 2021. Ticketkopers voor voorstellingen tussen 15 december 2020 en 9 februari 2021 krijgen z.s.m. bericht van De Meerse per email indien dat nog niet gebeurd is. Kijk voor meer informatie op de website van De Meerse.

Podium voor Architectuur:
Podium voor Architectuur organiseert online activiteiten. Kijk voor meer informatie, het aangepaste programma en de online projecten op podiumarchitectuur.nl.

Informatie en Ticketsbalie:

De balie in de passage van Het Cultuurgebouw is ook gesloten t/m 9 februari 2021. De balie is van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar. Kaartverkoop is alleen online mogelijk.

 

Meer informatie over het coronavirus:
RIVM
Gemeente Haarlemmermeer