Bekijk onze laatste update over de Coronamaatregelen.

Het Cultuurgebouw en het coronavirus

Wij zijn erg blij te melden dat de gebouwen van Het Cultuurgebouw en haar dependances open zijn. Hieronder vind je meer informatie per instelling.

Voor sommige van onze activiteiten (dus niet alle) is het vertoon van een coronatoegangsbewijs vanaf 25 september a.s. verplicht. Kijk op de website van de instellingen (zie hieronder) of het nodig is voor jouw bezoek aan Het Cultuurgebouw.

Zie je dit icoontje staan bij één van onze activiteiten of voorstellingen? Dan heb je de CoronaCheck-app nodig om binnen te komen. Let op: wanneer dit icoontje niet staat vermeld, betekent dat niet automatisch dat er géén coronatoegangsbewijs nodig is. Check daarom altijd voorafgaand aan je bezoek de informatie op de website van de organisator van de activiteit (zie hieronder).

Wat betekent dat per instelling? 

Pier K:

Alle lessen voor zowel kinderen als volwassenen zijn hervat en ook koren mogen weer samen zingen. Filmhuis Pier K Nieuw-Vennep is weer elke vrijdag geopend (vakanties uitgezonderd). Hou de website van Pier K in de gaten voor meer informatie.

Bibliotheek Haarlemmermeer:

Alle vestigingen van de Bibliotheek Haarlemmermeer (Hoofddorp-centrale, Hoofddorp-Floriande, Nieuw-Vennep, Badhoevedorp en Zwanenburg) zijn geopend. Je kunt in de Bibliotheek materialen lenen en inleveren. Ook de werk- en studeerplekken zijn weer geopend. Deze plekken kunnen online gereserveerd worden. Kijk voor meer informatie op de website van de Bibliotheek.

Duycker en Duyckercafé:

Duycker mag weer meer publiek ontvangen. In de agenda zijn alle updates verwerkt. Vanaf 25 september heeft iedere bezoeker van Duycker of Duyckercafé een geldige QR-code nodig. Om een bezoek aan Duycker veilig en prettig te maken, ontvangen ticketkopers voor aanvang van het geplande event een servicemailing met daarin de geldende regels.

Ook de oefenstudio’s en Duyckercafé hebben te maken met versoepelingen. Bijna alles is weer als normaal. Wel blijft de 1,5 meter afstand nog intact en worden bezoekers geregistreerd zoals het hoort. Duycker staat voor je klaar! Kijk voor meer informatie op de website van Duycker.

De Meerse, Galerie De Meerse en Het Oude Raadhuis:

De Meerse, Galerie De Meerse en Het Oude Raadhuis zijn open voor voorstellingen en tentoonstellingen. Kijk voor meer informatie op de website van De Meerse.

Podium voor Architectuur:
Podium voor Architectuur organiseert online en offline activiteiten. Kijk voor meer informatie en het programma op podiumarchitectuur.nl.

Informatie en Ticketsbalie:

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 19.00 uur

Zaterdag van 09.00 tot 13.00 uur

 

Meer informatie over het coronavirus:
RIVM
Gemeente Haarlemmermeer