Bekijk onze laatste update over de Coronamaatregelen.

Het Cultuurgebouw en het coronavirus

Het Cultuurgebouw is weer geopend!

Wij zijn erg blij te melden dat de gebouwen van Het Cultuurgebouw en haar dependances weer open zijn en wij langzaam aan weer meer publiek mogen ontvangen. Hieronder vind je meer informatie per instelling. Nu Het Cultuurgebouw aan het Raadhuisplein ook is geopend, is het ook weer mogelijk om door de Passage te lopen.

Wat betekent dat per instelling? 

Pier K:

Alle lessen voor zowel kinderen als volwassenen zijn hervat. De enige uitzondering zijn koren van zangers boven 12 jaar, helaas is het nu nog niet toegestaan om samen te zingen, het lijkt erop dat dat vanaf 30 juni weer mogelijk is. Filmhuis Pier K Nieuw-Vennep is vanaf vrijdag 11 juni ook weer iedere vrijdag (vakanties uitgezonderd) geopend. We hanteren max. 50 personen in een ruimte. Hou de website van Pier K in de gaten voor meer informatie.

Bibliotheek Haarlemmermeer:

Alle vestigingen van de Bibliotheek Haarlemmermeer (Hoofddorp-centrale, Hoofddorp-Floriande, Nieuw-Vennep, Badhoevedorp en Zwanenburg) zijn weer geopend. Je kunt weer in de Bibliotheek materialen lenen en inleveren. Jammer genoeg moeten we de werk- en studeerplekken, de leestafels en de koffiehoekjes nog gesloten houden. We hopen natuurlijk dit ook snel weer te kunnen openstellen.

Kijk voor meer informatie op de website van de bibliotheek.

Duycker en Duyckercafé:

Duycker mag haar deuren weer openen! Dat geldt voor de zalen, voor het Duyckercafé én voor de oefenstudio’s. Er is gekozen om tot woensdag 30 juni alleen evenementen tot 50 personen, zonder toegangstesten, aan te bieden. Dit zorgt daarom toch voor een paar wijzigingen in het programma. Ticketkopers worden per e-mail op de hoogte gesteld. In de agenda zijn alle updates verwerkt. Team Duycker kijkt ernaar uit jullie snel weer te ontvangen!

Duyckercafé is geopend op de volgende tijden:

  • vrijdag open van 16:00 tot 22:00 uur
  • zaterdag open van 14:00 tot 22:00 uur

De Meerse, Galerie De Meerse en Het Oude Raadhuis:

De Meerse en Het Oude Raadhuis zijn weer open. In de maand juni voor onze Grote en Kleine Zaal voor maximaal 50 personen en voor Het Oude Raadhuis met maximaal 26 personen (en niet voor een grotere capaciteit met testbewijs). Kijk voor meer informatie op de website van De Meerse.

Podium voor Architectuur:
Podium voor Architectuur organiseert online activiteiten. Kijk voor meer informatie, het aangepaste programma en de online projecten op podiumarchitectuur.nl.

Informatie en Ticketsbalie:

De balie in de passage van Het Cultuurgebouw is weer geopend:

Maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 19.00 uur

Zaterdag van 09.00 tot 13.00 uur

 

Meer informatie over het coronavirus:
RIVM
Gemeente Haarlemmermeer