Bekijk onze laatste update over de Corona maatregelen.

Het Cultuurgebouw en het Coronavirus – Update 18 mei

UPDATE 18 MEI
Naar aanleiding van de genomen landelijke maatregelen is besloten Het Cultuurgebouw en al haar dependances, met uitzondering van de bibliotheek, tot  1 juni te sluiten voor alle bezoekers/publiek/cursisten, etc.  In deze periode vinden geen activiteiten, voorstellingen, concerten, cursussen, etc. plaats. Vanaf 18 mei zijn een aantal bibliotheken weer open. Hieronder een overzicht wat dit per instelling concreet betekent:

Pier K:
Pier K is tot 1 juni gesloten. Dit betekent dat alle cursussen, workshops, lessen en bijeenkomsten in alle vestigingen van Pier K niet door gaan. Ook Filmhuis Pier K Nieuw-Vennep vertoont vanaf heden geen films. Kijk hier voor meer informatie.

Bibliotheek Haarlemmermeer:
Vanaf maandag 18 mei zijn de Bibliotheek Hoofddorp-CentraleHoofddorp-Floriande en Nieuw-Vennep dagelijks open van 13 tot 17 uur (m.u.v. zondag). De Bibliotheek Badhoevedorp en Zwanenburg (beide gevestigd in een Dorpshuis) zijn voorlopig nog niet open. Er wordt overlegd met beide Dorpshuizen om ook daar zo snel mogelijk weer open te kunnen gaan.

Je kunt voorlopig alleen terecht voor het lenen en terugbrengen van materialen. De online diensten van de Bibliotheek zijn gewoon beschikbaar. Kijk hier voor de richtlijnen en meer informatie.

Duycker en Duyckercafé:
Poppodium Duycker verplaatst of annuleert haar reguliere programmering in de zalen én het Duyckercafé tot 1 september. We onderzoeken de mogelijkheid om een alternatief programma te bieden aan onze bezoekers. Kijk hier voor meer informatie.

De Meerse/Het Oude Raadhuis:
Alle voorstellingen tot 1 juni in Het Oude Raadhuis, Kleine Zaal en Grote Zaal worden gecanceld of verzet. Kijk hier voor meer informatie.

Galerie De Meerse:
De galerie is tot 1 juni gesloten.

Podium voor Architectuur
Podium voor Architectuur is tot 1 juni gesloten.

Passage Het Cultuurgebouw
De passage van Het Cultuurgebouw is tot 1 juni gesloten.

Het Cultuurgebouw vraagt begrip voor de grote impact op de organisatie die dit besluit met zich mee brengt. Zodra er nieuwe informatie beschikbaar is wordt deze zo snel mogelijk op de website geplaatst. Wij verzoeken je vriendelijk om niet per telefoon of e-mail om meer informatie te vragen, je wordt zo snel mogelijk geïnformeerd over de status van shows, voorstellingen, evenementen, cursussen etc.

Meer informatie over het coronavirus:
RIVM
Gemeente Haarlemmermeer