Filmhuis De Meerse

Van september tot en met mei kun je iedere zondag om 20:00 uur genieten van kwaliteitsfilms bij Filmhuis De Meerse in Het Oude Raadhuis. Films met een artistieke of culturele waarde, films die in het commerciële circuit onderbelicht blijven, films die prijzen hebben gewonnen, maar ook een kaskraker ontbreekt niet.

Het Oude Raadhuis van De Meerse beschikt over een prachtige zaal met professioneel filmbeeld en -geluid. Daarnaast is er een gezellig café aanwezig voor een hapje en een drankje. Bezoekers kunnen zelf een stoel uitkiezen wanneer zij kaarten bestellen via internet, telefonisch of aan de kassa.

Kaarten zijn te reserveren voor €9,- p.p. (incl. drankje) via de website van De Meerse of door te bellen tijdens werkdagen naar 023 – 56 42 767. Het is ook mogelijk om op de avond zelf kaartjes aan de deur te kopen in Het Oude Raadhuis.

De filmprogrammering wordt maandelijks bekend gemaakt. Heb je suggesties voor een film op zondag of wil je zelf een filmavond organiseren? Neem dan contact op met Eugenie Schaefers om de mogelijkheden te bespreken via films@demeerse.nl.