Duyckercafé

Duyckercafé is dé plek voor liefhebbers van (pop)muziek; zowel beginnende artiesten als gevestigde namen krijgen een plek in het café. Dit zowel in aanbod als in ruimte om zelf te ontwikkelen en op te treden. Wat Poppodium Duycker belangrijk vindt is nauw in verbinding te staan met de regio en een programma neer te zetten dat voor en zoveel mogelijk door de regio is gemaakt.

Het café opende in 2011 haar deuren voor het publiek en is sindsdien niet meer gestopt met het wekelijks organiseren van evenementen. Hierbij ligt de focus op de lokale muziekscene en wordt een divers aanbod neergezet. Daarbij geeft Duyckercafé graag een kans aan jonge brouwers om hun bieren aan het publiek te tonen door deze op te nemen in het wisselende assortiment.

In het café vind je de heerlijkste (wisselende) selectie speciaalbieren op de tap en uit de fles, fijne whiskey’s en diverse wijnen. Daarnaast serveert De Smaeck heerlijke diners, wisselende menu’s met daarop gerechten die de beste ingrediënten van het seizoen bevatten. Natuurlijk valt er op muzikaal gebied ook veel te beleven. Iedere week zijn er muzikale evenementen als jamsessies, (akoestische) acts, pubquizen, vinyl nights en DJ’s die fijne plaatjes draaien. Evenementen in het café zijn veelal gratis te bezoeken.

Kortom, Duyckercafé is hét muziekcafé van Haarlemmermeer!

Kijk voor meer informatie, de openingstijden of het programma op de website van Poppodium Duycker.