Cookies

Wij maken gebruik van cookies om je websitebezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

ok, prima!
nee, bedankt

Artquake

Artquake is het jongerenlabel van Duycker, hiermee richten zij zich specifiek op talentontwikkeling voor jongeren uit Haarlemmermeer. Artquake is gericht op middelbare scholieren vanaf 12 jaar in Haarlemmermeer. Een plek, waar ze hun inspiratie en creatieve ideeën kunnen uiten. Poppodium Duycker heeft met het label Artquake alle mogelijkheden en faciliteiten in huis om jongeren op creatief vlak te ondersteunen.

Artquake biedt de ruimte om talent(en) te ontwikkelen op het gebied van muziek, dans, literatuur, theater, beeldende kunst, film, fotografie, bouwkunst en toegepaste kunsten. Het hele jaar door organiseert Artquake workshops, lesprogramma’s, jamsessies en diverse inspirerende culturele evenementen. Ook voor het primair onderwijs vanaf groep 6 biedt Artquake activiteiten aan.

Voorbeelden van evenement die Artquake organiseert zijn Project Cover, een avond waarbij lokale coverbands een podium krijgen, de Music Jam, een maandelijks terugkerende jamsessie in Duyckercafé en Schoolslag XL, een talentenwedstrijd voor middelbare scholieren. Ook organiseert Artquake elk jaar de Bootcamp, een multidisciplinair theaterproject waarbij jongeren uit Nederland en Amerika samen met bevlogen docenten aan de slag gaan. Zij nemen dan een maatschappelijk thema en maken hier een theaterproductie van. Bootcamp wordt in samenwerking met andere organisaties in Het Cultuurgebouw gerealiseerd.

Openingstijden van Artquake

De openingstijden zijn afhankelijk van de programmering. Kijk voor meer informatie en het volledige en actuele aanbod op de website van Artquake.