Poppodium Duycker

Zes meter onder NAP bevindt zich het laagst gelegen poppodium van Nederland: Poppodium Duycker! Duycker is hét podium voor popcultuur in Haarlemmermeer e.o. en organiseert jaarlijks zo’n 200 evenementen waaronder live concerten, festivals, dance-feesten, open podia, jamsessies en café concerten.

Duycker opende in 2011 haar deuren voor het publiek en is sindsdien niet meer gestopt met het wekelijks organiseren van concerten en dance evenementen. Daarnaast focust Duycker zich ook op talentontwikkeling voor de regio Haarlemmermeer e.o. en is het dé plek voor liefhebbers van (pop)muziek, zowel beginnende artiesten als gevestigde namen krijgen een plek bij Duycker. Dit zowel in aanbod als in ruimte om zelf te ontwikkelen en op te treden. Wat Duycker belangrijk vindt is nauw in verbinding te staan met de regio en een programma neer te zetten die voor en zoveel mogelijk door de regio is gemaakt. Duycker zet een kwalitatief hoogstaand programma neer, daarnaast fungeert zij als kenniscentrum op het gebied van (pop)muziek, educatie en evenementen in de regio. Vanuit hun functie als poppodium wil Duycker de popcultuur in de regio Haarlemmermeer stimuleren.

Duycker fungeert als lokaal kenniscentrum voor popmuziek. Diverse partners uit de culturele sector, het sociaal domein, de horeca branche en het commerciële bedrijfsleven weten Duycker te vinden vanwege haar expertise op het gebied van popmuziek en jongerencultuur. Dit heeft geleid tot mooie samenwerkingen, zoals verschillende concerten op locatie. Duycker staat ook voor actieve muziekbeleving. Programma’s worden vaak samen met de doelgroep ontwikkeld en uitgevoerd. De doelgroep wordt geactiveerd en ondersteund om zelf muziek te maken, maar ook om eigen evenementen te organiseren.

Duycker is een eigenzinnig, professioneel, dynamisch, laagdrempelig en open poppodium voor actieve muziekbeleving en brede talentontwikkeling (in de regio Haarlemmermeer). Duycker programmeert op basis van verschillende programmalijnen, elke programmalijn bedient een andere doelgroep. Duycker bedient verschillende groepen waaronder jongeren, 30 plussers (80’s / 90’s muziek, historische bands in diverse genres), liefhebbers van niche programmering (metal, reggae, ska, punk etc.), (inter)nationale topacts en dance programma.

Duycker heeft twee concertzalen; een grote zaal voor 750 bezoekers en een kleine zaal voor 250 bezoekers, 4 oefenstudio’s, workshopruimtes en het podiumcafé Duyckercafé.

Openingstijden van Poppodium Duycker

De openingstijden zijn afhankelijk van de programmering. Kijk voor meer informatie en het volledige en actuele aanbod op de website van Duycker.