Bekijk onze laatste update over de Coronamaatregelen.

Verhalenplaats

Deel jouw creativiteit op de Verhalenplaats van Het Cultuurgebouw!

Wat is jouw verhaal? Nu we allemaal thuis zitten wordt de kracht van verbinding nog belangrijker. Het Cultuurgebouw biedt, als cultureel hart van Haarlemmermeer, nu een verzamelplaats waar deze creatieve verbinding een platform krijgt. Iedereen uit Haarlemmermeer kan meedoen, jong en oud, amateur of professioneel, het maakt niet uit, als je er trots op bent, deel het dan in de Facebook groep Verhalenplaats! Alle vormen zijn welkom; video, poëzie, foto, verhalen, audio, collages, alles mag. Een selectie van de inzendingen plaatsen wij hier.

De Verhalenplaats is ook een plek waar wij jou willen inspireren. Regelmatig plaatsen wij tips en tricks per disclipline over hoe jullie, de makers, een eigen verhaal handen en voeten kunnen geven. Denk aan tekenopdrachten van Pier K docenten, een les songwriting, een korte fotografiecursus of een online workshop creatief schrijven.
Zo bouwen wij gezamenlijk aan de coronakronieken van de regio. Doe je mee?

Naar de Facebook groep.

Disclaimer: content die je hier deelt kan samen met je naam en profielfoto worden gedeeld op de andere social media kanalen van Het Cultuurgebouw, te weten de Facebook-, Instagram- en Twitter kanalen van Het Cultuurgebouw, Pier K, De Meerse, Duycker, de Bibliotheek Haarlemmermeer en Podium voor Architectuur, alsmede de websites van deze instellingen. Je kunt te allen tijde je inzending laten verwijderen door een email te sturen aan swaentje.van.sprundel@debibliotheekhaarlemmermeer.nl. Het Cultuurgebouw heeft het recht te allen tijde berichten te verwijderen zonder opgaaf van reden.