Stichting Maatvast

Sinds 2013 faciliteert Maatvast buurt- & dorpshuizen en jongerencentra in Haarlemmermeer om zo alle mensen in de samenleving te verbinden.

In onze strategie waarvan het document niet voor niets de titel ‘In Verbinding’ heeft meegekregen, stellen wij de burgers van Haarlemmermeer centraal. Door in contact te treden met de samenleving wordt het gebruik van onze gebouwen optimaal benut naar de behoefte die er leeft.

Daarnaast vinden we de samenwerking met onder meer de gemeente, dorps- en wijkraden en onze maatschappelijke partners in de Haarlemmermeer van groot belang. Immers, samen bereik je meer.

Maatvast is mensenwerk. Wij kiezen in alles wat wij doen voor het samenbrengen van mensen in onze buurt- & dorpshuizen of jongerencentra, ongeacht sociale status, nationaliteit of leeftijd. Met die opvatting van onze rol hebben we vanaf het begin de toon gezet in de wereld van het sociaal vastgoed en dat blijven we doen.

Wij werken elke dag als één team – functieoverschrijdend, organisatiebreed en door de hele gemeente – om het leven van alle mensen in Haarlemmermeer socialer te maken door hen de kans te bieden om elkaar in een van onze locaties te ontmoeten. Onze locaties zien we als het verbindend middel voor inwoners uit Haarlemmermeer.

Sinds mei 2017 is het bedrijfsbureau van Maatvast gevestigd in Het Cultuurgebouw in Hoofddorp.

Meer informatie over onze locaties, de missie en visie is terug te vinden op de website van Maatvast.

Heb je vragen? Stuur dan een mail naar info@maatvast.nl of bel met 023-8200660.