My Generation

Wilt u op uw ‘oude dag’ niet stilzitten en heeft u een voorliefde voor muziek? Dan zijn de activiteiten van My Generation in Hoofddorp misschien iets voor u! Elkaar informeel ontmoeten, samen naar optredens, dansen, zingen in een rockkoor of spelen in een band: My Generation is er voor iedereen die zich door leeftijd niet laat hinderen. My Generation is een samenwerking tussen Pier K, Poppodium Duycker en Amstelring Dagbesteding.

My Generation organiseert elke donderdagmiddag activiteiten vanuit Het Cultuurgebouw, Raadhuisplein 5 Hoofddorp.

Natuurlijk worden op locatie de richtlijnen van het RIVM nauw gevolgd. Maar de bezoekers verrassen met bijzondere gasten, activiteiten en muziek en andere culturele uitingen is en blijft het uitgangspunt. Heeft u vragen dan kunt u gewoon contact met ons opnemen. We zijn blij met alle ideeën, suggesties of gewoon een prettig gesprek. Dat kan via de mail mygeneration@amstelring.nl , de WhatsApp groep of via telnr. 06 14646643. Tot ziens!

My Generation Cultuurcafé op de donderdagmiddag – op locatie & digitaal!
Ons My Generation Cultuurcafé op de donderdagmiddag zal gasten ontvangen op locatie Poppodium Duycker en daarnaast altijd digitaal. Op deze manier hoeft u niks te missen!
Aanmelden om naar de middag op locatie te komen is verplicht en kan via  mygeneration@amstelring.nl Lukt dat niet bel dan 06 14646643.
Wilt u digitaal aanschuiven dan is aanmelden niet nodig, iedereen is welkom.

Aanmelden digitaal
Klik op de Jitsi-link, accepteer als uw apparaat hierom vraagt het gebruik van camera en/of microfoon, vul uw naam in en u bent er. U hoeft geen programma te instaleren of wachtwoorden e.d. in te voeren. Bij problemen, laat het ons weten. We helpen graag!

Zie de agenda voor alle My Generation-activiteiten.

Hoe bezoekt u ons digitaal?
Kunt u niet naar ons toe komen dan komen wij gewoon op een tablet naar u toe! Gelukkig hebben we dat heel eenvoudig kunnen houden dat gaat namelijk door een klik op de Jitsi-link hieronder.
https://meet.jit.si/MyGenerationDigitaal

Hoe werkt dat?
1. Op donderdagmiddag na 14.30 klikt u op bovenstaande link
2. Vervolgens kiest u ‘openen in web’
3. Daarna wordt u gevraagd of je het gebruik van de camera en microfoon toestaat wat u natuurlijk doet
4. Vul vervolgens uw eigen naam in waar dat gevraagd wordt
5. En nu klikt u op ‘deelnemen aan vergadering’

U bent dan direct verbonden en op uw scherm ziet u de andere deelnemers en/of  het My Generation programma zoals een optreden.
Het programma start altijd om 15.00 uur en “de inloop” is, net als normaal op locatie, vanaf 14.30 uur.

Komt u er niet uit bel dan: 06 14646643 of gebruik de WhatsApp groep My Generation voor vragen.

Tot snel, groet Roos, Mara, Onno, Misha