Hoofddorp Winkelstad

Hoofddorp Winkelstad is het bruisende hart van Haarlemmermeer waar winkelen, werken, wonen, uitgaan en cultuur uitstekend samengaan. Het winkelcentrum heeft een prachtige mix van landelijke winkelketens en lokale speciaalzaken. Het Centrum is compact, compleet en heeft heerlijke groene plekjes om gezellig samen te verblijven. En niet onbelangrijk: het Centrum is zeer goed bereikbaar en parkeren is ruim en voordelig.

De ondernemers van Hoofddorp Winkelstad zijn verenigd in Stichting Ondernemersfonds Hoofddorp Centrum. SOHC heeft als doelstelling het verbeteren van de toekomstbestendigheid van Hoofddorp Centrum.

SOHC is in 2012 opgericht vanuit de Wet BIZ (Bedrijven Investeringen Zone), waarbij alle ondernemers in Hoofddorp-Centrum collectief bijdragen aan de ontwikkeling en uitvoering van een plan om Hoofddorp-Centrum nog succesvoller te maken. De organisatie bestaat uit een Stichtingsbestuur en het Centrummanagement, die verantwoordelijk zijn voor: organisatie & financiën, visie & beleid, een schoner, heler & veiliger Centrum, bereikbaarheid & parkeren en attractiviteit en gastvrijheid (events, (digitale) communicatie, aankleding). Zo zorgt SOHC bijvoorbeeld voor groen in de openbare ruimte, met fruitbomen en bij-aantrekkende beplanting, maar ook voor de feestverlichting.

Het hele jaar door zijn er events en workshops om het centrum aantrekkelijk te maken voor jong en oud, zoals de weekmarkt, straattheater en muziek, workshops, festivals zoals Het Groene Loper Festival en de Sintintocht.

De winkels in Hoofddorp Centrum zijn 7 dagen per week geopend. Kijk voor meer informatie op de website van Hoofddorp Winkelstad.

Volg Hoofddorp Winkelstad ook op Facebook, Twitter en Instagram.