Cookies

Wij maken gebruik van cookies om je websitebezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

ok, prima!
nee, bedankt

Ontdek Het Cultuurgebouw

Het Cultuurgebouw is een bijzonder complex van voorzieningen in Haarlemmermeer met prachtige culturele programma’s van De Meerse, Pier K, de Bibliotheek Haarlemmermeer, Duycker/Artquake, Podium voor Architectuur en het Duyckercafé. Er is veel te beleven, te genieten en er valt heel veel te leren. Dat kan in vijf podiumzalen, een popcafé, diverse vergaderlocaties, een bibliotheek met lees-, leer- en werkplekken, talrijke dansstudio’s, ateliers, muzieklokalen en oefenstudio’s. Op andere locaties in de gemeente Haarlemmermeer zijn er nog vier bibliotheken, een goed geoutilleerd centrum voor de kunsten in Nieuw-Vennep en het vestzaktheater Het Oude Raadhuis.

Het Cultuurgebouw is het Podium van Haarlemmermeer. Het Cultuurgebouw wil graag dat iedereen zich hier thuis voelt. Het Cultuurgebouw is er voor iedereen in Haarlemmermeer ter verrijking, ontmoeting en ontspanning. Naast de professionele programmering van voorstellingen, concerten, cursussen, tentoonstellingen, lezingen en evenementen, is het hele Cultuurgebouw beschikbaar voor amateurvoorstellingen, congressen, partijen en evenementen van amateurkunstverenigingen, dansscholen, serviceclubs, maatschappelijke instellingen en meer. Het hele Cultuurgebouw, waaronder de Passage, is beschikbaar voor deze organisaties om mooie evenementen neer te zetten. Deze organisaties kunnen de prachtige en goud geoutilleerde ruimtes daarvoor huren tegen aangepaste (culturele) tarieven.

Door middel van Google Street View kun je online door Het Cultuurgebouw en Het Oude Raadhuis wandelen. Bekijk de 360 graden foto’s van Het Cultuurgebouw en Het Oude Raadhuis.

Klant Contact Centrum

Je kunt bij het Klant Contact Centrum terecht voor informatie over alle culturele organisaties in Het Cultuurgebouw en om toegangskaarten voor Schouwburg De Meerse en Poppodium Duycker te kopen. Het Klant Contact Centrum is gevestigd naast de ingang van De Meerse en is gedurende de openingstijden ook telefonisch te bereiken via 023 – 55 63 700 en per e-mail via info@hetcultuurgebouw.nl.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag van 12:00 tot 15:00 uur.

Kijk voor meer informatie, de openingstijden van Het Cultuurgebouw, contactgegevens en de routebeschrijving bij Over ons.