Ontdek Het Cultuurgebouw

Het Cultuurgebouw is een bijzonder complex van voorzieningen in Haarlemmermeer met prachtige culturele programma’s van De Meerse, Pier K, de Bibliotheek Haarlemmermeer, Poppodium Duycker, Podium voor Architectuur en het Duyckercafé. Er is veel te beleven, te genieten en er valt heel veel te leren. Dat kan in vijf podiumzalen, een popcafé, diverse vergaderlocaties, een bibliotheek met lees-, leer- en werkplekken, talrijke dansstudio’s, ateliers, muzieklokalen en oefenstudio’s. Op andere locaties in de gemeente Haarlemmermeer zijn er nog vier bibliotheken, een goed geoutilleerd centrum voor de kunsten in Nieuw-Vennep en het vestzaktheater Het Oude Raadhuis.

Het Cultuurgebouw wil graag dat iedereen zich hier thuis voelt en is er voor iedereen in Haarlemmermeer ter verrijking, ontmoeting en ontspanning. Naast de professionele programmering van voorstellingen, concerten, cursussen, tentoonstellingen, lezingen en evenementen, is het hele Cultuurgebouw beschikbaar voor amateurvoorstellingen, congressen, partijen en evenementen van amateurkunstverenigingen, dansscholen, serviceclubs, maatschappelijke instellingen en meer. Alle zalen en ruimtes, waaronder de Passage, zijn beschikbaar voor deze organisaties om mooie evenementen neer te zetten. Deze organisaties kunnen de prachtige locaties huren tegen aangepaste (culturele) tarieven.

Door middel van Google Street View kun je online door Het Cultuurgebouw en Het Oude Raadhuis wandelen. Bekijk de 360 graden foto’s van Het Cultuurgebouw en Het Oude Raadhuis.

Informatie en Tickets in Het Cultuurgebouw

Je kunt bij de Informatie en Tickets balie terecht voor informatie over alle culturele organisaties in Het Cultuurgebouw en om toegangskaarten voor Schouwburg De Meerse, Poppodium Duycker, Filmhuis De Meerse en Filmhuis Pier K te kopen. Ook is het mogelijk om je hier in te schrijven voor een cursus of workshop van Pier K. De balie is gevestigd in de Passage van Het Cultuurgebouw en is gedurende de openingstijden ook telefonisch te bereiken via 023 – 55 63 700 en per e-mail via info@hetcultuurgebouw.nl.

Kijk voor meer informatie, de openingstijden, contactgegevens en de routebeschrijving bij Over ons.