Bekijk onze laatste update over de Coronamaatregelen.

Ons actuele aanbod bij Het Cultuurgebouw

Ook in tijden van de coronacrisis zijn verbinding, ontspanning en cultuur belangrijk. Wij zijn daarom enorm verheugd te melden dat Het Cultuurgebouw en een aantal dependances gedeeltelijk of met een aangepast programma weer open zijn voor bezoekers, publiek en cursisten! Bekijk daarom op deze pagina ons actuele aanbod in Het Cultuurgebouw en ook de laatste update over de coronamaatregelen. Daarnaast zijn wij vanuit Het Cultuurgebouw, De Meerse, Pier K, Duycker, Bibliotheek Haarlemmermeer en Podium voor Architectuur volop online bezig  om ook nog steeds cultuur naar jou toe te brengen! Hieronder een overzicht van het actuele aanbod in Het Cultuurgebouw.

Wat betekent dat per instelling? 

Pier K:

Alle lessen in Pier K Hoofddorp, Pier K Nieuw-Vennep en in de verschillende buurthuizen zijn hervat. Filmhuis Pier K Nieuw-Vennep is ook weer open.

Hou de website van Pier K in de gaten voor meer informatie.

Bibliotheek Haarlemmermeer:

Alle vestigingen van de Bibliotheek Haarlemmermeer (Hoofddorp-centrale, Hoofddorp-Floriande, Nieuw-Vennep, Badhoevedorp en Zwanenburg) zijn weer open. Bekijk de coronamaatregelen van De Bibliotheek Haarlemmermeer voor meer informatie.

Duycker en Duyckercafé:
Duycker zet in de aankomende tijd een aangepast programma online. De oefenstudio’s kunnen weer gebruikt worden. Duyckercafé is nog gesloten, maar er worden wel bierpakketten verkocht. Bekijk de laatste coronamaatregelen van Duycker voor meer informatie.

De Meerse, Galerie De Meerse en Het Oude Raadhuis:

De Meerse en Het Oude Raadhuis zijn weer geopend met maximaal 30 personen per zaal. Bekijk de laatste coronamaatregelen van De Meerse voor meer informatie.

Podium voor Architectuur:
Podium voor Architectuur organiseert online activiteiten. Kijk voor meer informatie, het aangepaste programma en de online projecten op podiumarchitectuur.nl.

Informatie en Ticketsbalie:

De balie is geopend van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 19:00 uur en zaterdag van 9:00 tot 15:00 uur. Bij voorstellingen is de kassa 2 uur vóór aanvang van de voorstelling telefonisch bereikbaar. Let op: de kassa is dan dus niet fysiek open en kaartverkoop is alleen online mogelijk.