Bekijk onze laatste update over de Coronamaatregelen.

Workshop dadelbonbons maken – My Generation

Update 12 januari: de lockdown heeft geen effect op de activiteiten van My Generation. Alle geplande activiteiten zullen gewoon plaatsvinden (met beperkt aantal bezoekers) en zijn tevens altijd online bij te wonen!

De Workshops: dadelbonbons
datum: donderdag 28 januari
aanvang: inloop vanaf 14.30 uur, workshop vanaf 15.00 uur
kosten: geen, ter introductie
aanmelden: verplicht via mygeneration@amstelring.nl , als u thuis mee doet vergeet dan niet uw adres door te geven (uw krijgt de benodigdheden thuis geleverd)
digitaal meedoen: https://meet.jit.si/MyGenerationDigitaal

Smakelijk, grappig, kunstzinnig en makkelijk
Met hulp van o.a. Fenna starten we een nieuw onderdeel: De Workshop.
Elke laatste donderdag van de maand is gereserveerd voor iets creatiefs, van boetseren tot het maken van een waldorfsalade. Alles kan als we maar lol hebben. Doet u mee, dan ontvangt u een pakketje met alle ingrediënten om mee te kunnen doen. Dat kan zowel thuis als op locatie in de Duycker. De instructie ontvangen we allemaal live via het beeldscherm van u tablet, laptop, mobiel of als u in de Duycker bent, via het grote podiumscherm.

Achtentwintig januari is gereserveerd voor het maken van dadelbonbons. Onze “juf” is deze middag Fenna die ons laat zien hoe je van een dadel een begeerlijke bonbon maken kan. Let wel wees gewaarschuwd na het maken van de bonbons is er een groot risico dat u alles veel sneller opeet dan het gekost heeft om ze te maken.

My Generation Cultuurcafé op de donderdagmiddag – op locatie & digitaal!
Ons My Generation Cultuurcafé op de donderdagmiddag zal als het toegestaan is gasten ontvangen op locatie Poppodium Duycker en digitaal. Op deze manier hoeft u, ook als u niet naar Duycker komen kunt niks te missen!
Aanmelden voor naar de middag op locatie te komen is verplicht en kan via  mygeneration@amstelring.nl Lukt dat niet bel dan 06 14646643.
Wilt u digitaal aanschuiven dan is aanmelden niet nodig, iedereen is welkom.

Aanmelden digitaal
Klik op de Jitsi-link, accepteer als uw apparaat hierom vraagt het gebruik van camera en/of microfoon, vul uw naam in en u bent er. U hoeft geen programma te instaleren of wachtwoorden e.d. in te voeren. Bij problemen, laat het ons weten. We helpen graag!

Zie ook: My Generation | Het Cultuurgebouw