Route 65 Spanje | Het Cultuurgebouw Hoofddorp

Route 65 Spanje

Van 8 november t/m 8 december ontdekken we het kleurrijke Spanje. Het programma is rond en daarin vindt u alles wat Spanje zo interessant maakt; de taal, de cultuur, de geschiedenis, de muziek, de zang, de dans, de literatuur, het voetbal en zelfs Sinterklaas. Nieuwsgierig? Bekijk het programmaboekje van Route 65 Spanje door op onderstaande afbeelding te klikken of haal een boekje op bij de Informatie en Tickets balie in Het Cultuurgebouw.

Onder de naam Route 65 organiseert Het Cultuurgebouw aan het Raadhuisplein in Hoofddorp twee keer per jaar een maand lang een culturele route voor 65-plussers. Route 65 brengt u met voorstellingen, lezingen, films, workshops en andere activiteiten langs verschillende landen. Duitsland, Frankrijk, USA, Italië, Indonesië en Engeland gingen al voor.

Route 65 Spanje Programmaboekje, Het Cultuurgebouw Hoofddorp

De kaartverkoop van Route 65 is gestart

Bestel tickets door rechtsboven op ‘koop tickets’ te klikken of kom langs bij de Informatie en Tickets balie in Het Cultuurgebouw!

Extra Schilderworkshop Het Kubisme van Picasso!

De Schilderworkshop Het Kubisme van Picasso was zeer snel uitverkocht. Wegens grote interesse hebben wij deze workshop nog een keer ingepland op vrijdag 30 november om 14:00 uur. Bestel direct kaartjes voor de extra Schilderworkshop Het Kubisme van Picasso!