Peuterfestival Het Cultuurgebouw Hoofddorp, Haarlemmermeer

Het Peuterfestival

Het Peuterfestival wordt al voor de achtste keer georganiseerd! Dit bruisende evenement speciaal voor kinderen tot 4 jaar is inmiddels een begrip in Haarlemmermeer. Het wordt een ontspannen en gezellig weekend voor jong en oud waarin cultuur voorop staat. Want daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen!

Het hele weekend zijn alle peuters samen met papa, mama, opa, oma of de oppas welkom in Het Cultuurgebouw. De mooiste theater-, dans- muziek- en muziektheatervoorstellingen staan op het programma. Daarnaast is er nog veel meer ontdekken en te beleven. Zo zijn er diverse workshops waar de peuters muziek kunnen maken of een prachtig schilderij maar ook kunnen ze dansen en zingen en wordt er voorgelezen.

Niemand minder dan Dirk Scheele komt met zijn allernieuwste liedjes en ook Dikkie Dik is van de partij! En dat is nog maar een kleine greep uit het hele feestassortiment. Tijdens het Peuterfestival wordt de Passage omgebouwd tot één groot speelparadijs waar peuters zich voorafgaand en na afloop van de voorstellingen lekker kunnen uitleven.

Bestel tickets door rechtsboven op ‘koop tickets’ te klikken of kom langs bij de Informatie en Tickets balie in Het Cultuurgebouw!