Nostalgisch Cultuurcafé, Het Cultuurgebouw Hoofddorp

Nostalgisch Cultuurcafé

Elke eerste woensdagmiddag van de maand organiseren Duycker, Pier K en Amstelring Dagbesteding een cultuurprogramma voor ouderen: Nostalgisch Cultuurcafé.

Het programma vindt plaats in het gezellige Duyckercafé, dat zich bevindt in het hart van Het Cultuurgebouw. Het programma is zeer gevarieerd, met veel live muziek, maar ook lezingen, zelf muziek maken en een cineconcert. Daarbij kunnen wensen kenbaar gemaakt worden, zodat het programma zo goed mogelijk aansluit bij de wensen van onze bezoekers. Uiteraard zijn ook jonge bezoekers meer dan welkom. Entree is altijd gratis, je kunt zonder je aan te melden langskomen!

Ook voor mensen die minder mobiel zijn, of bijvoorbeeld geheugenproblemen hebben willen we het Nostalgisch Cultuurcafé​ een prettige plek maken. Heb je vragen of ideeën over mogelijk extra begeleiding of vervoer, neem dan gerust contact met me op. Dat kan via Mara van Limbeek: mvanlimbeek@amstelring.nl of 06-22064255.

Programma Nostalgisch Cultuurcafé

Op woensdag 2 mei staat het Nostalgisch Cultuurcafé in het teken van Ierland. De Ierse band Aodhan speelt deze middag, mis dat niet!