My Generation: Workshop Bloembollen bakje

Workshop Bloembollen bakje
Donderdag 24 februari, 15.00 uur 

Elk jaar kijken we weer uit naar het moment dat de bloembollen uitkomen in het voorjaar. Maar stiekem wil je natuurlijk deze pracht eerder in huis hebben. Dit kan met bloembollen voor binnen, of wel kamerbollen! Ze fleuren al vroeg in het seizoen jouw huis op met frisse kleuren en heerlijke geuren. Zet ze op een zichtbare plek in de woonkamer of in de keuken voor een extra lentegevoel in huis!
Op deze middag zal Fenna de deelnemers helpen met het maken van een klein bakje vol fleurige bloembollen. Iets om vrolijk van te worden en (alvast) de lente te omarmen.

Aanmelden verplicht, hierbij aangeven als je online de workshop mee doet. In dat geval zal het materiaal thuis worden afgegeven. Het aantal plaatsen is beperkt dus meld je tijdig aan.

Donderdag 24 februari
QRcode controle om toegang te krijgen tot de activiteit
Overige afspraken i.v.m. Corona worden gehandhaafd
Aanvang: zaal open 14.30 uur, aanvang 15.00 uur
bezoekers: aanmelden verplicht via mygeneration@amstelring.nl
online deelnemen:  https://meet.jit.si/MyGenerationDigitaal
toegang: gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld

Aanmelden digitaal
Klik op de Jitsi-link, accepteer als uw apparaat hierom vraagt het gebruik van camera en/of microfoon, vul uw naam in en u bent er. U hoeft geen programma te instaleren of wachtwoorden e.d. in te voeren. Bij problemen, laat het ons weten. We helpen graag!

Zie ook: My Generation | Het Cultuurgebouw