Bekijk onze laatste update over de Coronamaatregelen.

My Generation: Oudjaarborrel met ‘The Human Jukebox!’

Donderdag 30 december 15.00 uur Duyckercafé en online
coronatoegangsbewijs is nodig

Dit jaar een oudjaarsborrel zoals we dat graag zien, energierijk, muzikale en een tikkeltje (prettig) gestoorde met Bob Color ‘The Human Jukebox!’

Na 16 jaar met The Bob Color Band door Europa touren en 7 cd’s met eigen nummers is Bob nu solo op stap. Met een verzoeknummers programma. Het  publiek kiest uit een Menu met 300 liedjes in alle stijlen. Bob Color is extreem veelzijdig !!! Hij kan niet kiezen, zegt men. Maar hij kiest juist ijzersterk. Al het beste bij elkaar. In een overdonderende eigenzinnige stijl.

Met een stem van rasp tot romig. De soul van Otis Redding. De passie van Joe Cocker. De drive van de Stones. De swing van Ray Charles. De charme van Ramses Shaffy. De snik van Bob Marley. Het breekbare van Jacques Brel.
Hoezo kiezen als Bob je van allemaal kan laten genieten. Net als bijna iedereen houdt Bob van veel verschillende stijlen muziek. In 1987 begonnen met zijn Soulband kwam er al snel van alles bij… R’nR, Ska, Blues, Rock. Grenzeloos. Engels en Nederlandstalig door elkaar heen. Van stampend swingen tot ontroerend mooi.

Bij Live Entertainment gaat het om een totaal. De goeie liedjes, maar nog veel meer gaat het om de inzet, de hartstocht, bezieling, overgave, charisma, uitstraling. Bob Color kan zeker goed zingen, maar hij is veel meer. Hij staat er met de overtuigingskracht en energie van een hele band. Het ene moment ingetogen op de achtergrond, dan weer volop swingend tussen het publiek.

Gewoon een zanger waar de lol vanaf spat! Een ontembaar podium-beest die na vele jaren ervaring nog steeds van muziek maken houden.

Donderdag 30 december
QRcode check bij binnenkomst
Aanvang: 15.00 uur, zaal open 14.30
bezoekers: reserveren verplicht via mygeneration@amstelring.nl 
online deelnemen:  https://meet.jit.si/MyGenerationDigitaal
toegang: gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld

Aanmelden digitaal
Klik op de Jitsi-link, accepteer als uw apparaat hierom vraagt het gebruik van camera en/of microfoon, vul uw naam in en u bent er. U hoeft geen programma te instaleren of wachtwoorden e.d. in te voeren. Bij problemen, laat het ons weten. We helpen graag!

Zie ook: My Generation | Het Cultuurgebouw