My Generation: Lazzy Kerst met Nathaly & Jean Louis

Donderdag 23 december 15.00 uur Duyckercafé en online
coronatoegangsbewijs is nodig

Dit duo weet de juiste sfeer te treffen voor elke gelegenheid. Deze middag nemen ze ons mee naar een liefde volle kerst vol swingende kerstklassiekers. Heerlijk genieten met een glaasje in de hand en in prettig gezelschap.

Jean Louis van Dam speelt in diverse bands en begeleidde reeds een groot aantal bekende artiesten als Rita Reys, Johnny Meijer, Eddy Doorenbos, Laura Fygi, Madeline Bell, en Joke Bruijs. Onlangs werkte hij als begeleider van Gerard Cox in de succesvolle theatertour “De grote grijze belofte”. Daarnaast was hij te zien in de theatertour “Dat is goed gelukt!” samen met zangeres, actrice en cabaretière Annick Boer welke ook komend jaar nog in vele theaters te zien is.

Nathaly Masclé is een zangeres die in de 30 jaar dat ze nu actief is haar sporen in de muziek ruimschoots verdiend heeft. Haar tv debuut maakte ze op 17 jarige leeftijd in het programma De Vuist van Willem Duys met een medley van oude successen van Karen Carpenter.

Als leadzangeres werkte ze in diverse orkesten o.a. Casino, Hollywood Boulevard en het
Glenn Miller Orchestra. Zij was finaliste bij diverse songfestivals o.a. NSF 2005 en formeerde in 2001 haar damesgroep Femme Vocale.  Haar hart ligt zowel bij de jazzmuziek als bij het populaire genre.  Nathaly treedt momenteel veel op met haar eigen allround band en is een veelgevraagd zangeres met een zeer groot pop en jazzrepertoire.

Donderdag 23 december
QRcode controle om toegang te krijgen tot de activiteit
Aanvang: 15.00 uur, zaal open 14.30
bezoekers: reserveren verplicht via mygeneration@amstelring.nl 
online deelnemen:  https://meet.jit.si/MyGenerationDigitaal
toegang: gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld

Aanmelden digitaal
Klik op de Jitsi-link, accepteer als uw apparaat hierom vraagt het gebruik van camera en/of microfoon, vul uw naam in en u bent er. U hoeft geen programma te instaleren of wachtwoorden e.d. in te voeren. Bij problemen, laat het ons weten. We helpen graag!

Zie ook: My Generation | Het Cultuurgebouw