My Generation: Borrel-picknick Voorstelling

Muziektheater De Groene Man
Borrel-picknick Voorstelling in de Belevingstuin 
Donderdag 30 juni,15.00 uur 

Update: Wat doen we als het donderdag  regent?

De Borrel-Picknick van aanstaande donderdag 30 juni wordt natuurlijk een feestje dat niet in het water valt. Want als de weersomstandigheden echt nat en koud zijn dan zitten we hoog en droog op onze eigen plekje: het Duyckercafé! Ook daar zal de muziekvoorstelling De Groene Man gespeeld worden en is er ook meer dan genoeg ruimte voor het muzikale duo John & Rene, beide bekend van de band Interstate 44.
De opzet blijf onafhankelijk van de locatie gelijk dus neem zelf wat lekkers te drinken en (borrel)happen mee en wij zorgen voor een stoel. Dus het kan niet anders of het wordt een bijzonder gezellige middag waar iedereen welkom is of dat de mooie plek van de Belevingstuin is of ons eigen gezellige café.
Overigens vind je De Belevingstuin zeer eenvoudig door rechtdoor langs de kinderboerderij De Boerenzwaluw te lopen, de brug over te steken en de muziek opzoeken!

Al eeuwen waart de Groene Man rond. Dit mystieke wezen vindt men in middeleeuwse kerken, oude huizen en komt vooral tevoorschijn in de lente. Theatermaker Marius Bruijn en zangeres Juliette van Dijk en Judith Wesselius wekken de Groene Man tot leven in een korte muzikale performance, ter viering van de lente!

De Groene Man wordt gespeeld door: Juliette van Dijk, Marius Bruijn en Judith Wesselius

Muziektheater De Groene Man is gebaseerd op Heer Gawein en de Groene Ridder, een Engels ridderverhaal uit de 14e eeuw.

De Belevingstuin
Een tuin om in te genieten, ontspannen, revalideren en samen te zijn. We kunnen trots zijn op deze bijzondere plek in Hoofddorp. “Het is net een bewegend schilderij, het hele jaar door geeft de Belevingstuin  een andere ervaring mee”, aldus Ciska één van de initiatiefnemers
De Belevingstuin is een initiatief van De Boerenzwaluw, Ons Tweede Thuis en gemeente Haarlemmermeer. De Belevingstuin is een beetje van ons allemaal, je bent er altijd welkom, ook buiten de openingstijden van de kinderboerderij. Je kunt zelfs je eigen stukje grond beplanten en verzorgen en er is ruimte voor verschillende passende culturele activiteiten.

Deze tuin vormt dan ook een prachtig decor voor een zomerse picknick-borrel, een bijzondere voorstelling en vooral gezellig samen zijn!

Donderdag 30 juni
Aanvang: inloop 14.30 uur, aanvang 15.00 uur
locatie:  Boslaan 5, 2132 RJ Hoofddorp, de Belevingstuin vind je naast de kinderboerderij de Boerenzwaluw of Duyckercafé bij regen.
toegang: gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld

Zie ook: My Generation | Het Cultuurgebouw