Martin Šimek ontmoet Diederik van Vleuten

Op vrijdag 29 maart interviewt Martin Šimek gasten in de setting van een theaterzaal in De Meerse.

Martin Šimek werd bekend als tennistrainer, onder meer van Michiel Schapers. Midden jaren ’90 brak hij door als interviewer bij verschillende radio- en tv-programma’s van de RVU, waaronder ‘Šimek ontmoet’. Jarenlang heeft hij talloze prominenten en vooral veel gewone mensen laten vertellen over hun diepste zieleroerselen, motieven, angsten en verwachtingen. Altijd invoelend, meegaand en met begrip ontlokt hij zijn gasten uitspraken waarvan ze zelf niet eens wisten dat ze die ooit zouden doen. Het leverde prachtige radio op. Het gesproken woord is bij uitstek Martins medium, dwars tegen de tijdgeest in.

Dit seizoen start Martin Šimek een nieuwe reeks interviews ‘Šimek ontmoet’ in Nederlandse theaters, op vrijdag 29 maart komt hij naar De Meerse! Als kijker en toehoorder van deze zul je getuige zijn van de bijzondere intimiteit die Šimek samen met zijn gasten weet op te roepen.

In de reeks ‘Simek ontmoet’ zal Martin niemand minder dan Diederik van Vleuten interviewen. Hij werd overladen met lovende recensies voor zijn voorstellingen ‘Daar werd wat groots verricht’, Buiten Schot’ en ‘Mijn nachten met Churchill’. En nu is daar ook het boek ‘Daar werd wat groots verricht’, want er was nog veel meer te vertellen dan Diederik in zijn theatershow kwijt kon. Het belooft een mooie avond te worden .