Cookies

Wij maken gebruik van cookies om je websitebezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

ok, prima!
nee, bedankt
Lezing Marion Bloem, Het Cultuurgebouw, Hoofddorp

Lezing Marion Bloem

Schrijfster Marion Bloem geeft op 1 november 2017 een lezing over haar laatste roman ‘Haar goede hand’ (2016) en de gecompliceerde, innige band tussen moeder en dochter.

Marion Bloem, kind van Indische ouders, debuteerde met haar roman ‘Geen gewoon Indisch meisje’. Daarna volgden documentaires, films, reisverhalen die allemaal te maken hebben met haar Indische afkomst. Melanie, de moeder van Marion Bloem, worstelt met geheugenproblemen en zoals haar moeder voor Marion Bloem zorgde, zijn de rollen nu omgedraaid en zorgt zij nu voor haar. Haar goede hand is een eerlijk en respectvol portret over een vrouw die kleurrijker is dan zwart op wit te beschrijven is, complexer dan een leesbaar boek toelaat en dapperder dan in woorden uit te drukken is. Na de lezing signeert Marion Bloem graag jouw boek!

Deze lezing maakt onderdeel uit van Route 65 Indonesië, een compleet en afwisselend seniorenprogramma met lezingen, films, workshops, voorstellingen en muzikale ontmoetingen. Ook als je nog geen 65 bent ben je echter van harte welkom!

Een ticket voor de lezing van Marion Bloem kost €12,50 en kun je kopen door op ‘Koop Tickets’ rechts bovenaan deze pagina te klikken.