Cookies

Wij maken gebruik van cookies om je websitebezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

ok, prima!
nee, bedankt

Kinderboekenfeest

Kom ook naar het Griezel Gruizel Festival met niemand minder dan Paul van Loon! Want… Griezels en andere leuke engerds staan centraal tijdens de Kinderboekenweek 2017. Dat belooft een loeispannend feest te worden.

Er valt de hele dag van alles te griezelen. De voorstelling De Kunst van het Griezelen van Paul van Loon gaat over de De Griezelbus, Dolfje Weerwolfje, Jimi RIP & andere wezens van de nacht. Met liedjes, verhalen en vrolijke griezelavonturen. Voor en na de voorstelling van Paul van Loon zijn er griezelig leuke workshops voor kinderen en ouders zoals bijvoorbeeld leren je eigen griezelmuziek te produceren of wat denk je van een Mad Science –griezel- avontuur. Je kunt Paul van Loon ontmoeten, maar er zijn ook andere kinderboekenschrijvers. Ze zetten met veel plezier hun handtekening in jouw boek.

Het Kinderboekenfeest is voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Een kaartje voor het Kinderboekenfeest kost € 12,50 en de workshops kosten € 2,- per workshop. Je kunt kaarten kopen door op ‘Koop Tickets’ rechts bovenaan deze pagina te klikken.

Het kinderboekenfeest wordt mede mogelijk gemaakt door de Rabobank.