Hoofddorp Aan Zee 2017

In de zomervakantie organiseren wij Hoofddorp Aan Zee voor kinderen die om verschillende redenen niet op vakantie kunnen gaan. Vier dagen lang kunst én natuurlijk plezier maken op ons eigen kleine festivalterreintje in het centrum van Hoofddorp.

Hoofddorp Aan Zee wil de kinderen tussen de 9 en 12 jaar (groep 6, 7 of 8) een inspirerende en leerzame ervaring bieden en tóch even helemaal dat vakantiegevoel geven. In een spannende vakantievierdaagse maken de kinderen samen met kunstenaars een bijzonder project. Zij bedenken zelf of samen wat zij willen maken voor in het nieuwe stadspark ‘Hoofddorp Centraal’. Tijdens het project zullen de kinderen veel nieuwe ervaringen met kunst en ambacht opdoen. Deelname kost €20,- voor de vier dagen, maar mocht dit een probleem zijn dan kunnen wij met een passend voorstel komen.

Waar en wanneer?

Hoofddorp aan Zee vindt plaats van 22 t/m 25 augustus. Als je meedoet kom je alle vier de dagen overdag van 9:30 tot 17:00 uur en vrijdag gaan we door tot een uur of 21:00. Vrijdagavond sluiten we de week af met een eindpresentatie voor familie en vrienden. Voor eten en drinken overdag wordt gezorgd en op vrijdag gaan we ook met z’n allen avondeten.