Hoofddorp aan Zee | zomer 2019

Hoofddorp aan Zee | zomer 2019

Ga je dit jaar niet op vakantie maar wil je wel iets leuks doen? Bij Hoofddorp aan Zee vorm je samen met anderen jouw eigen festival. Voor het festival heb je kunst, theater, muziek en plezier nodig. Dit maak je onder begeleiding van kunstenaars en coaches. Samen werken jullie naar een fantastisch festival. Lijkt dit je leuk? Meld je aan voor Hoofddorp aan Zee- Junior (9 t/m 12 jaar) of Hoofddorp aan Zee XL (12 t/m 15 jaar).

Dit creatieve initiatief biedt kinderen die in de zomer niet op vakantie gaan, de kans aan om een week lang onder begeleiding van kunstenaars en coaches, samen creatief en actief te zijn. Daarnaast worden in deze week de talenten van de kinderen ontdekt, gestimuleerd en ontwikkeld.

Hoofddorp aan Zee Junior vindt plaats op 15 t/m 18 juli. Hoofddorp aan Zee XL vindt plaats op 22 t/m 25 juli. De inschrijfkosten zijn 40 euro per kind. Mocht het inschrijfgeld een probleem zijn, kunt u terecht bij Stichting Leergeld. Voor meer informatie en inschrijven: www.kinderenaanzee.nl.”

Hoofddorp aan Zee ontvangt cheque van €7.500,-

De Lions Club Haarlemmermeer- Ringvaart en Lions Club Haarlemmermeer Host hebben vorig jaar op 3 september een Meerspinning evenement georganiseerd op het Raadhuisplein in Hoofddorp waar gefietst kon worden voor het goede doel: Hoofddorp aan Zee. In totaal is €7.500,- bij elkaar gefietst. De cheque werd dinsdag 21 mei in het prachtige decor van de Fruittuinen namens de Lions Club Haarlemmermeer door wethouder Mieke Booij van o.a. Zorg, Welzijn en Sport uitgereikt aan directeur-bestuurder van Het Cultuurgebouw Arjen Davidse. De opbrengst komt ten goede voor de organisatie van Hoofddorp aan Zee editie zomer 2019.