Bekijk onze laatste update over de Coronamaatregelen.

Hoofddorp aan Zee XL | zomer 2019

Ben jij tussen de 12 en 15 jaar en ga jij in de zomer niet op vakantie? Of veel te kort? Ga dan mee met Hoofddorp aan Zee XL!

In een spannende week werk je, samen met een groep andere kinderen en kunstenaars, aan een bijzonder project: een ‘Festival uit de toekomst’. Je bedenkt zelf of samen wat jij wil maken en hoe. Een kunstwerk of juist iets heel anders, jij bepaalt en wordt geholpen door professionele kunstenaars en andere begeleiders.

4 dagen kunst én natuurlijk plezier maken op ons eigen kleine festivalterreintje in het centrum van Hoofddorp. In deze dagen maak je een wereld waarin je je dromen kunt verwezelijken.

PRAKTISCH

Hoofddorp aan Zee XL vindt plaats van maandag 22 juli tot en met donderdag 25 juli 2019 in het stadspark ‘Hoofddorp Centraal’ naast de kinderboerderij. Als je meedoet kom je alle vier de dagen. De dagen zullen gevuld worden van 10.00 tot 16.00 uur.

Er is ook een editie voor kinderen van 9 t/m 12 jaar, Hoofddorp aan Zee Junior. Deze vindt plaats op 15 t/m 18 juli.

Hoofddorp aan Zee ontvangt cheque van €7.500,-

De Lions Club Haarlemmermeer- Ringvaart en Lions Club Haarlemmermeer Host hebben vorig jaar op 3 september een Meerspinning evenement georganiseerd op het Raadhuisplein in Hoofddorp waar gefietst kon worden voor het goede doel: Hoofddorp aan Zee. In totaal is €7.500,- bij elkaar gefietst. De cheque werd dinsdag 21 mei in het prachtige decor van de Fruittuinen namens de Lions Club Haarlemmermeer door wethouder Mieke Booij van o.a. Zorg, Welzijn en Sport uitgereikt aan directeur-bestuurder van Het Cultuurgebouw Arjen Davidse. De opbrengst komt ten goede voor de organisatie van Hoofddorp aan Zee editie zomer 2019.