Het Kinderboekenschrijversfeest op 14 oktober in Het Cultuurgebouw

Het Kinderboekenschrijversfeest

Zondag 14 oktober staat Het Cultuurgebouw in het teken van het Kinderboekenschrijversfeest. Dit jaar is het thema ‘Vriendschap’. Tijdens dit evenement kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar samen met vrienden en vriendinnen hun lievelingsschrijvers ontmoeten en alles te weten komen over hun boeken.

Tijdens het Kinderboekenschrijversfeest staan boeken en schrijvers en alles wat daarmee te maken heeft centraal! De hele middag is er van alles te beleven. Schrijfster Tosca Menten opent het feest met de theatervoorstelling ‘Yah Maashi Mon!’ een feestelijke voorstelling rond het boek Dummie de Mummie op Jamaica.  Daarna is het tijd voor een meet & greet met Tosca en met heel veel andere favoriete kinderboekenschrijvers: Gideon Samson (Hoe word ik een superheld), Arienne Bolt (De laatste reis van de Ballerinus) en Sanne Rooseboom (Het Ministerie van Oplossingen Jippie!). Ook zijn Charlotte Dematons (illustrator), Juliette de Wit (illustrator), Marte Jongbloed, Pieter Koolwijk, Reggie Naus, Rian Visser en Simon van der Geest aanwezig.

Je kunt boeken kopen en je krijgt je eigen vriendenboekje waarmee je handtekeningen van de schrijvers kunt scoren. Ook kun je bijvoorbeeld een vriendschapsbandje maken, een speurtocht doen, in het gelukskoekjehoekje zitten/chillen en kun je kleuren, tekenen en op zoek gaan naar de Mysterie schrijver.  Kortom er is van alles te beleven op dit Kinderboekenschrijversfeest. Dit mag je niet missen! Meld je dus snel aan via www.hetcultuurgebouw.nl. Het Kinderboekenschrijversfeest wordt mede mogelijk gemaakt door de Rabobank. Bekijk hieronder het hele programma, klik er op om de afbeelding te vergroten.

Kinderboekenfeest 2018, Het Cultuurgebouw, Hoofddorp

Bestel kaarten door rechtsboven op ‘koop tickets’ te klikken of kom langs bij de Tickets en Informatie balie in Het Cultuurgebouw!