Het Kinderboekenschrijversfeest op 14 oktober in Het Cultuurgebouw

Het Kinderboekenschrijversfeest

Zondag 14 oktober staat Het Cultuurgebouw in het teken van het Kinderboekenschrijversfeest. Dit jaar is het thema ‘Vriendschap’. Tijdens dit evenement kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar samen met vrienden en vriendinnen hun lievelingsschrijvers ontmoeten en alles te weten komen over hun boeken.

Tijdens het Kinderboekenschrijversfeest staan boeken en schrijvers en alles wat daarmee te maken heeft centraal!  De hele middag is er van alles te beleven. Schrijfster Tosca Menten opent het feest met de theater voorstelling ‘Yah Maashi Mon! een feestelijke voorstelling rond het boek Dummie de Mummie op Jamaica.  Daarna is het tijd voor een meet & greet met Tosca en met heel veel andere favoriete kinderboekenschrijvers zoals o.a. Gideon Samson (Hoe word ik een superheld), Arienne Bolt (De laatste reis van de Ballerinus) en Sanne Rooseboom (Het Ministerie van Oplossingen Jippie!). Je kunt boeken kopen en handtekeningen scoren, kortom er is van alles te beleven op dit Kinderboekenschrijversfeest.

Bestel kaarten door rechtsboven op ‘koop tickets’ te klikken of kom langs bij de Tickets en Informatie balie in Het Cultuurgebouw!