Bekijk onze laatste update over de Coronamaatregelen.

Clip Club met Casper – My Generation

Update 12 januari: de lockdown heeft geen effect op de activiteiten van My Generation. Alle geplande activiteiten zullen gewoon plaatsvinden (met beperkt aantal bezoekers) en zijn tevens altijd online bij te wonen!

 

Clip Club met Casper
datum: donderdag 21 januari
aanvang: inloop vanaf 14.30 uur, optreden 15.00 uur
ook digitaal: https://meet.jit.si/MyGenerationDigitaalHeerlijke muziek waarbij stil zitten een echte uitdaging wordt!
DJ en muziekkenner bij uitstek Casper verzorgt weer een middag vol muziek met beeld. Daarnaast deelt hij met ons graag zijn popkennis van toen en nu . En natuurlijk worden de bezoekers op locatie en thuis weer uit gedaagd tijdens zijn mini quiz.

My Generation Cultuurcafé op de donderdagmiddag – op locatie & digitaal!
Ons My Generation Cultuurcafé op de donderdagmiddag zal als het toegestaan is gasten ontvangen op locatie Poppodium Duycker en digitaal. Op deze manier hoeft u, ook als u niet naar Duycker komen kunt niks te missen!
Aanmelden voor naar de middag op locatie te komen is verplicht en kan via  mygeneration@amstelring.nl Lukt dat niet bel dan 06 14646643.
Wilt u digitaal aanschuiven dan is aanmelden niet nodig, iedereen is welkom.

Aanmelden digitaal
Klik op de Jitsi-link, accepteer als uw apparaat hierom vraagt het gebruik van camera en/of microfoon, vul uw naam in en u bent er. U hoeft geen programma te instaleren of wachtwoorden e.d. in te voeren. Bij problemen, laat het ons weten. We helpen graag!

Zie ook: My Generation | Het Cultuurgebouw