Andere Blik op de Zaak met Sascha de Boer - Het Cultuurgebouw

Andere Blik op de Zaak… 2017

Ook dit jaar starten we de lente samen met de ondernemers van Haarlemmermeer in Het Cultuurgebouw, dé plek om eens met een Andere Blik op de Zaak te kijken.

Voor deze tweede editie van ‘Andere Blik op de Zaak’ heeft Sacha de Boer tot ons grote plezier toegezegd om ons een uur lang mee te nemen door haar werkend leven. Veruit de meeste mensen zullen Sacha kennen als anchor van het NOS acht uur Journaal. Begin 2013 besloot zij zich echter geheel toe te leggen op haar oorspronkelijke beroep: fotografe. Aan de hand van haar foto’s en beelden uit haar carrière vertelt zij over haar ervaringen voor én achter de camera, en biedt zij ons letterlijk een andere blik op ondernemen en zaken doen. We sluiten af met een borrel.

Afgelopen maart vond de succesvolle eerste editie van Andere Blik op de Zaak plaats voor ondernemers in Haarlemmermeer. Samen met hen vierden wij de start van het nieuwe seizoen, met een zeer boeiende lezing door Wilfried de Jong en een gezellige borrel.

Wij organiseren dit evenement samen met MeerBusiness voor onze partners en relaties en voor leden van MeerBussiness. Andere Blik op de Zaak wordt mede mogelijk gemaakt door SWDV Advocaten en Hesselink Koffie!