Andere Blik op de Zaak Foppe de Haan

Andere Blik op de Zaak met Foppe de Haan

We starten de lente samen met de ondernemers van Haarlemmermeer in Het Cultuurgebouw, dé plek om een Andere Blik op de Zaak te werpen.

Elk voorjaar viert Het Cultuurgebouw Haarlemmermeer de start van de lente met 250 lokale en regionale ondernemers. Tijdens een feestelijke culturele avond bieden wij hen letterlijk een andere blik op de zaak en het zakendoen. Dit doen we door een bekende spreker uit te nodigen om te komen vertellen over zijn of haar werk, carrière en de levenslessen die gaandeweg zijn opgedaan. We sluiten deze besloten avond af met een gezellige borrel.

Voor deze derde editie van ‘Andere Blik op de Zaak’ hebben wij Foppe de Haan gevraagd ons mee te nemen langs zijn carrière. Als trainer van succesvolle voetbalteams als sc Heereveen en Jong Oranje kan hij alles vertellen over teambuilding, motiveren en leiderschap. Op een ingetogen maar daadkrachtige manier weet Foppe de Haan mensen te bewegen om het beste uit zichzelf te halen, waardoor een groep beter presteert. Met zijn enthousiasme en aansprekende voorbeelden zijn wij ervan overtuigd dat Foppe de Haan u een andere blik op de zaak zal geven.

Wij organiseren dit besloten evenement samen met MeerBusiness voor onze partners en relaties en voor leden van MeerBusiness. Andere Blik op de Zaak wordt mede mogelijk gemaakt door SWDV Advocaten, Hesselink Koffie en Ondernemend Hoofddorp. Het is een besloten avond voor zakelijke relaties van Het Cultuurgebouw en voor de leden van MeerBusiness.